Beoordelingen van Minoyu Zwolle

Recente recensies

5.0
Anne
gisteren

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Noordhof 2
19 mei 2022

mooi op tijd

Janetta
15 mei 2022

Lekker gegeten! En heel snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.A. Spruyt
11 mei 2022

Lekkere loempia's. Rendang lekker, maar gericht op Europese smaak (Iets meer cabe rawit misschien?). Nasi Goreng past er goed bij.

Christina
9 mei 2022

Het was heerlijk en het was eerder bezorgd dan het was gemaild !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kappert
9 mei 2022

Het eten wat heerlijk. We misten alleen de saus bij de koe lo yuk en de pisang goreng. Ik heb er al over gebeld. Verder heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné
8 mei 2022

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk echt een top zaak dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
8 mei 2022
Claudia
6 mei 2022
Evelien Doornwaard
4 mei 2022

Doordat het op de fiets gebracht werd, was het eten niet erg warm meer. En het eten kwam een half uur later dan afgesproken.

Karin van Loo
3 mei 2022

Ik had bami besteld maar kreeg nasi. Maar het smaakte prima hoor.

Laab
1 mei 2022
Marloes
1 mei 2022
Mirte
30 april 2022

Makkelijk te bestellen en super snel op kunnen halen. Top!!

Freddy pieters
30 april 2022

SUPER

Arjan
30 april 2022
Van Dongen
28 april 2022

27 april 2022 We bestelden Peking eend met groenten met extra informatie: wilden alleen bamboe, champignons en of paksoi. Meer niet. Maar in plaats daarvan kregen we een verscheidenheid aan groenten zonder groenten die we wilden.

Marjolijn
26 april 2022

Een kwartier te vroeg! Dus koud eten. Ik geef niet voor niets een tijdstip aan. Jammer!

Jettie Kamphof
26 april 2022

Prima geregeld allemaal. Eten lekker warm en echt heel lekker. Bezorging super op tijd. Aanrader...

Wimvdv
24 april 2022

Was weer erg lekker en op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

freddy pieters
22 april 2022

super lekker en mooi op tijd zoals altijd

A Stenekes
19 april 2022

De bestelling klopte niet. Binnen 10 minuten was de rest er en wat verkeerd was mochten we houden. 👍

Henk
18 april 2022
Hans
17 april 2022

Heerlijk en keurig op tijd! Dank jullie 😃

Tina
16 april 2022

Elke keer opnieuw lekker eten.

Lisa
11 april 2022
Sylvia
10 april 2022

Het eten is altijd goed en ruim op tijd bezorgd.

Zwollynaar
7 april 2022

Eten heerlijk zoals we gewend zijn. Snelle en vriendelijke bediening.

Hans
3 april 2022

Prima en keurig op tijd verzorgd!

Versteegh
3 april 2022

Bij het afhalen van de onze bestelling via de internetsite kwamen ze er na ruim een kwartier wachten er achter dat de bestelling nog helemaal niet was verwerkt. Uiteindelijk na ruim halfuur kregen we een portie kroepoek extra. Deze service ben ik niet gewend van Minoyu en ben hierdoor behoorlijk door teleurgesteld. Het eten was gelukkig wel weer prima.

Memelink
3 april 2022

Heerlijk eten, vlot bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
3 april 2022

Prima gegeten, bestelling was er sneller dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Micha Smith
2 april 2022

We hadden veel verschillende soorten gerechten. Ik zou herleid gevonden hebben als er een naam van het gerecht bij gedaan zou zijn. Dan weet ik de volgende keer beter wat ik kan bestellen.

Koetsier
28 maart 2022

Altijd zeer positief over Minoyu, lekker eten en altijd op tijd. Echter waren onze laatste twee ervaringen minder, er waren gerechten vergeten (dit hebben we zelf niet gemeld) we merken dat ze het heel druk hebben. Ondanks dat we het in de middag al online besteld hadden moesten we toch nog ruim een half uur wachten. Alsnog genoten van het eten.

Vos
27 maart 2022

Het was weer heerlijk, maar wel jammer dat er een gerecht miste, de mini loempia’s…Minoyu maken jullie het bij onze volgende bestelling weer goed? ;-)

van de poll
27 maart 2022

we waren in de overtuiging dat we bami met garnalen hadden besteld . maar we kregen zonder garnalen…

Agnes
26 maart 2022

Lekker en snel, lekker snel!

Arjan
26 maart 2022
Sandra
26 maart 2022

Tomaten soep besteld. Was lekker en genoeg, bezorging goed

Monique
25 maart 2022

Geweldig service. Top

Koopman
23 maart 2022

Iets minder pittig😝😝

Paul van der Weg
22 maart 2022
Gerrit
21 maart 2022

Niks op aan te merken. Alles op tijd en prima kwaliteit

Dennis
14 maart 2022

De tas eten werd mij goed aangegeven maar de bakjes met eten zaten 90 graden in de tas. De beker met sate was uitgelopen evenals het vocht van de tjap tjoy. Het papier en de tas was helemaal nat. Bezorger had het waarschijnlijk niet door. Erg vriendelijk en snel bezorgd.

Wimvdv
14 maart 2022

Erg lekker en bezorging was ook snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
13 maart 2022

Eten was heerlijk, alleen veel te veel. Bestel je volgens de site voor 4 personen terwijl je er met z’n 8e van kon eten

Hylke Sipma
10 maart 2022
Peter
7 maart 2022

Niks over op te merken. Het eten is goed en de bezorging was op tijd. Het eten was nog heel warm. De enige opmerking doen ik heb is dat je betaald voor de Ideal betaling, voor een bedrag boven de €25 vind ik dat belachelijk. Het is ook in het belang van de ontvanger, die tijd bespaard doordat er aan de deur niet meer betaald hoeft te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
6 maart 2022
Joyce
6 maart 2022

Op zich erg lekker eten, maar ik vind het eten (zeker de soep) wat aan de lauwe/koude kant.

Judith Heinrich
4 maart 2022

Super lekkere sushi gegeten!

Rvan Beek
4 maart 2022

Het was lekker en goed op tijd bezorgd.

René
2 maart 2022

Het werd supersnel gebracht en de temperatuur was prima. De smaken waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Henny Neijenhuis
28 februari 2022

Ik had een bijbetaling gedaan voor mihoen goring, het was er niet bij wel rijst 2x deze moest dus 1x jammer want mihoen goring vind ik juist zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Schippers
27 februari 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op een bestelling en dan ook nog niet alles gekregen hebben voor wat is besteld en betaald. Je kan hier beter geen telefonische bestelling plaatsen. Men heeft de planning niet voor elkaar. Advies wil je bestellen ga dan afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
26 februari 2022
Rekers
24 februari 2022

Heerlijk gegeten

Anoniem
22 februari 2022
Smit
21 februari 2022
Henk Jansen
16 februari 2022

De loempia met babi pangang was weer uitstekend. Is een van onze favorieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Plattel
13 februari 2022

Ik zou graag mijn punten krijgen Verder super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijzen
13 februari 2022

Ik bestel bami zonder prei. Dit is duidelijk vermeld bij het veld opmerkingen maar daar wordt niets mee gedaan. Wij ontvingen dus bami met prei. Belangrijke top lees de opmerkingen, heeft dat veldt geen functie haal hem dan weg.

Jettie Kamphof
8 februari 2022

Mooi op tijd, lekker warm eten en het smaakte prima!!

Koning
8 februari 2022

Heerlijke loempia’s speciaal deze bestellen wij met regelmaat

dijkstra
6 februari 2022

erg hoge prijs en niet alles proeft even vers

Jessica
6 februari 2022

Heerlijk gevuld

Kraijer@home.nl
4 februari 2022

Altijd goed en lekker eten

Winny
3 februari 2022

Top: prijs/kwaliteit: prima. Snelle levering, warm en toch krak-verse groente en mals vlees. Zoals besteld.

H.nuyen
3 februari 2022

Lekker gegeten, altijd constante goede kwaliteit…

Anoniem
3 februari 2022

Snelle bezorging en goede porties! Jammer dat er geen saus bij de cha sieuw zit.. beetje droog.

Lubbers H.W.S
2 februari 2022

Zeer goed net als altijd goed op tijd en het eten goed op smaak 10+

Lora
31 januari 2022
Danielle
30 januari 2022

Lekker, veel, op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Visscher
30 januari 2022
Niet belangrijk
30 januari 2022
Wallinga
29 januari 2022

Lekker eten, goed warm, ook na 15 min. rijden.

Van Beek
26 januari 2022

Het was weer fantastisch, voor meneer de eigenaar je bent een vrolijke kerel. En een ongelooflijke harde werker. Onze telefoon ervaring is dat je erg kort af bent gebruik je vrolijke instellingen om het gesprek voor de andre kant als positief te ontvangen.

JP
25 januari 2022

Meestal zijn we erg tevreden. Vandaag waren meerdere sushi iets te plakkerig en was het zwarte omhulsel iets te taai

Hans
23 januari 2022

Heerlijk en Top op afgesproken tijdstip kloar 😋👍

Devin
23 januari 2022
Arjan
23 januari 2022

Was lekker en precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van veen
22 januari 2022

1 woord...TOP!

janet
17 januari 2022

HEERLIJK gegeten, de bestelling werd op tijd bezorgd, zag er goed uit en ruim voldoende voor 3 personen (we hadden combi voor 2personen besteld). Dit doen we nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christineke de With
16 januari 2022

Maaltijd was goed heet/warm bij aankomst en heerlijk smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans Beumer
16 januari 2022

Prima eten en op afgesproken tijd klaar. Vriendelijke afhandeling.

Gera van der Lee
16 januari 2022

Het eten zag er keurig verzorgd uit en de smaak was super. We hebben er heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Groten
14 januari 2022

Pokebowl, prijs kwaliteit verhouding. Weinig zalm of tuna verhouding, veel rijst. Mais en wortel ( niet smaakvol) graag vervangen door mango en avocado. Te duur voor wat je krijgt.

Chantal
13 januari 2022

Snel en heerlijke gerechten!

Hans ruiken
10 januari 2022

Prima kwaliteit en levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lora
9 januari 2022

Alles was naar wens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Jonas
9 januari 2022

Was weer heel lekker, top kwaliteit

Koster
6 januari 2022

We hebben Babi pangang, Koe loe yok, Tjap tjoy, Kip kerry, Bami besteld. Dit alles was van een goede kwaliteit. Knapperig vlees en malse kip. Goede temperatuur. Erg aan te raden.

Keijers
4 januari 2022

Het eten was koud erg jammer

Ijzerman
3 januari 2022

Eten was goed, smaakte prima! Er waren 2 dingen vergeten bij de bestelling, bij het bellen hierover gaf Minoyu aan dat ze het meteen zouden brengen, dit is snel gedaan! Top!

Coppens
3 januari 2022

Dame aan de telefoon kan wel lesje gastvrijheid gebruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Springer
2 januari 2021

Bezorgkosten en € 0,10 voor plastic tasje dat heb je bij Taste the Joy niet. Bij Kwalitaria ook niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
2 januari 2021

Goed eten en vriendelijk personeel

Westerop
2 januari 2021

Was weer heerlijk. Visite was ook erg tevreden. Wel jammer dat je met bezorgen niet mee kunt doen met sparen

MvE
1 januari 2021

Derde keer wat laten bezorgen, drie keer was de bestelling niet compleet. Weer achteraan gebeld. Te woord gestaan door een onaardige dame, uiteindelijk wel opgelost.

Willy van Asperen
31 december 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld en is erg lekker volgende keer weer👍👍👍👍

Esther
30 december 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging.

Esther Verdonk
29 december 2021

Lekker gegeten en mooi op tijd geleverd, heel tevreden!

Jeroen Hoekzema
29 december 2021

Jammer als je betaald voor kroepoek en het er niet bij zit. En ik spaar normaal gesproken bij Minoyu maar die punten mis ik nu ook?

Linda Schrader-Potgieter
27 december 2021

Zoals verwacht heerlijk eten, vooral erg verrast door de kerstboxen, en een goede bezorgservice!

Joop Eilander
27 december 2021
TK
26 december 2021

Bestelling op 2e Kerstdag. Afhaaltijd op de website bleek niet te kloppen, maar daar werd direct netjes over gebeld. Onze loempiaatjes en een portie sushi waren vergeten en de frietjes voor de kids nogal aan de doorbakken kant, maar verder alles goed warm en smakelijk. Kroepoek en cassave aan overvloed!

Koster
26 december 2021

Prima eten, nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De jong
26 december 2021

De bezorger was heel vriendelijke

Kleinherenbrink
26 december 2021

Voor eerste kerstdag Chinees besteld. Vriendelijke, jonge bezorger aan de deur. Het eten werd op tijd bezorgd. Niet alle gerechten waren goed warm. Ook misten wij de Chinese garnalen (Chinese rijsttafel). Eten was verder goed van smaak.

Xxx
26 december 2021
Inge
25 december 2021

Heerlijk eten en zoals altijd op tijd en vriendelijk bezorgd.

Brian Lokhorst
25 december 2021

Het was heerlijk! Meer dan genoeg en de kwaliteit was top.

Willy van Asperen
25 december 2021

Op tijd geleverd en we hebben weer heerlijk gegeten👍👍👍👍

Albertina
25 december 2021

Super snel bezorgd en was heel erg lekker

R.Onkenhout
25 december 2021

Ook vanavond weer super, zoals altijd.

Richard S
23 december 2021

Zoals gewoonlijk weer super..! Echt een aanrader.!

Maurits
23 december 2021

Het was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

H. Bosch
23 december 2021

Perfect

Jasmijn
22 december 2021
van Leussen
21 december 2021

De snelheid tussen bestellen en leveren stellen wij zeer op prijs. En het eten is altijd heerlijk

Dik de Velde Harsenhorst
18 december 2021

Bezorging en eten was prima. Alleen prijs is gestegen.

Bjorn
16 december 2021
Gertine Kroes
15 december 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Kregen alleen rijst ipv nasi wat we besteld hadden, verder prima

Patricia Selles
14 december 2021

Het was weer super lekker!!

Henk Jansen
14 december 2021

Alles smaakte weer uitstekend. Vriendelijke bezorger. Alleen was deze keer één doosje met loempia ondersteboven in de plastic tas gekomen. Werd knoeiboel met openmaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.H.A. de Roos
14 december 2021

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk en keurig verzorgd qua verpakking. Voor herhaling vatbaar.

Hans Ruiken
12 december 2021

De pekingeend was erg droog Bami was niet heel erg warm, Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans Beumer
12 december 2021

Lekker gegeten,prima. Heel tevreden, en op tijd klaar.

Frank
11 december 2021
Jasper
11 december 2021

Lekker gegeten!

Jac
8 december 2021

Het was weer zeer goed

Lora
8 december 2021
MK
7 december 2021

Was weer heerlijk en snel geleverd.

Hans
7 december 2021

Prima, heerlijk eten en snel bezorgd.

CJ
6 december 2021

Het was lekker en netjes optijd bezorgt

S.
6 december 2021

Ik had besteld en kon een tijd ingeven hoe laat ik het bezorgd wilde hebben. Echter nadat ik al betaald had werd de tijd veranderd naar later. Dat vond ik jammer, verder was het eten en het bezorgen perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonnenberg
5 december 2021

Netjes op tijd bezorgd. Eten was goed warm en smaakte lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
5 december 2021

Snelle bezorging.. beetje te snel. We kregen een mailtje dat 17.25 het eten bezorgd zou worden. Het was er al om 16.55. Fijn dat het zo snel kan maar in een half uur kan je nog veel doen. Toedeloe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebe
5 december 2021

Lekker eten voor een goede prijs en precies op tijd gebracht!

van der Woude
5 december 2021

Het eten was weer verrukkelijk!!

Marco van Eijk
5 december 2021

Bestelling was mooi op tijd en het eten was heerlijk!!

Edwin Ligtmans
5 december 2021

Beetje jammer dat de bijbestelde kroepoek nu voor de 2e keer achtereen niet erbij zat.

Carlijn
3 december 2021

De kroepoek zat er niet bij! En alles mocht wel wat warmer. Smaak was prima.

M Hessels
2 december 2021

Prima alles!

Bea Liefers
1 december 2021

Wij hebben heerlijk gegeten 👍

Frouwkje Assen
29 november 2021
Creemers
28 november 2021

Snelle bezorging. Lekker eten.

Nijboer
28 november 2021

En weer was de bestelling niet compleet. Bami geleverd ipv nassi. Deze werd snel nagebracht maar de rest van het eten begon al lauw te worden en moest in de magnetron opgewarmd worden. Is niet de 1e x. Bezorgers kunnen er niets aan doen en eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdo
27 november 2021
Marleen van Mier
26 november 2021

Heerlijk gegeten! En het 2-persoonsmenu is een prachtig concept. Leuk om samen een hele rijsttafel met verschillende gerechten te eten. Enig minpuntje is dat we bij “zo snel mogelijk bezorgen” een uur en driekwartier hebben moeten wachten op een vrijdagavond (ook een half uur later dan de opgegeven tijdsindicatie die per mail werd gestuurd).

Anke
25 november 2021

De sushi smaakte heerlijk en vlot bezorgd! Zeer tevreden.

Noppie
25 november 2021

Weer erg lekker

Natalie
23 november 2021

Super lekker eten zoals altijd. Vooral de sushi is toppppp!

freddy pieters
23 november 2021

SUPER!!!

Sema Kartal
21 november 2021

Altijd weer een genot! Zowel in het restaurant alsook thuisbezorgd, de lekkerste sushi in de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry Mulder
21 november 2021

Hadden kip loempia’s met ajam Pangang. De saus zat echter niet op de loempia maar in de zak. Saus is uit de bakjes gelopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin van der Linden
15 november 2021
Ans Beumer
14 november 2021

Compliment voor het eten en de snelle bereiding.

Maja Dijkstra
14 november 2021

Keurig op tijd bezorgd . Goede kwaliteit eten en lekker warm .Bedankt.

De buurman (kristian)
14 november 2021

Wij bestellen ons eten al jaren bij Minoyu. Uitgebreide menukaart, goeie service, vriendelijk personeel maar vooral heerlijk eten. Dat is waar Minoyu voor staat. Nu met de gedeeltelijke lock-down weer in het vooruitzicht zou ik zeggen .. bestellen! ,😀

Hans
14 november 2021

Lekkere sushi, pokebowl en varkenshaas in zwarte bonen saus met daarbij de aanbieding met Chinese mie. Was heerlijk en op tijd bezorgd.

Zomer
13 november 2021

Sambal ontbrak terwijl dit in het opmerkingenveld was aangegeven. De saus zat niet meer in de menu’s maar lag erbuiten. Loempia’s geheel doordrenkt in de saus. We zijn anders gewend van Minogue!

J.van.Eerbeek
11 november 2021

Kwaliteit en bezorging waren Prima! Maar we kregen niet de bestelde tjap tjoy, maar een rundvleesgerecht (daar hadden we er al 2 van besteld).Erg jammer en niet conform de bestelling.

Miranda Sloots
10 november 2021

Was weer heerlijk als gewoonlijk! Wel zou het mooi zijn als je van alles evenredig veel hebt. Met een gezin van 5 hiervan gegeten. Dan is het leuk als iedereen hetzelfde heeft!

Willy
7 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
3 november 2021

Eten was weer erg lekker en netjes op tijd bezorgt

Bea
1 november 2021

Wat ik jammer vind is dat de punten er niet meer bijgeteld worden als het wordt bezorgd. Terwijl we gewoon voor de bezorging betalen. Verder is het eten voortreffelijk zoals altijd. Groetjes Bea

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce tent
30 oktober 2021

Superlekker… favo van onze kids

Judith
28 oktober 2021

Heerlijk gegeten Goede kwaliteit Snelle bezorging Voor herhaling vatbaar

Hans
26 oktober 2021

Keurig en op tijd verzorgd!

Martina
26 oktober 2021
P.J. Mol
25 oktober 2021

Correcte bezorging. Kwaliteit: uitstekend. Verdient een volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dunnink
25 oktober 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

xloraax
24 oktober 2021
Y.
24 oktober 2021
J.
21 oktober 2021

Het was weer verrassen lekker en gevarieerd.

Chris en Wil
21 oktober 2021

t Was weer perfect!

Ger
20 oktober 2021

organisatie, menu, app en bezorging : top Kwaliteit : droevig ....!

Philadelphia
19 oktober 2021
AVB
17 oktober 2021

Snelle bezorging, warm en uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten , en mooi op tijd . Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
12 oktober 2021

Het eten was goed ,warm en lekker

Jeroen
11 oktober 2021

Het was weer heerlijk maar graag de volgende keer de saté niet op de kop in de zak

pieters
10 oktober 2021

SUPER!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
10 oktober 2021

Was weer erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgt. Alleen bekertje met de saté was ingedeukt waardoor deze is gaan lekken.

Fam. Pot
6 oktober 2021

Snel en lekker

Snippe
4 oktober 2021

Prima eten en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.J.
4 oktober 2021

Net als vorige keren heerlijk gegeten van de maaltijd die we vrij laat bestelden maar die toch nog snel werd gebracht. Absolute aanrader als je onverwachts bezoek krijgt of geen zin hebt inkoken ;-)

Marjan Dekker
3 oktober 2021

Heerlijk om op deze manier je avond eten te krijgen

GAK
2 oktober 2021
Hans
2 oktober 2021

Was weer prima en lekker snel bezorgd.

Wil
1 oktober 2021

Prima in orde. Heerlijk!!!

Serkan Gozmen
30 september 2021

52,- euro betaald voor 24 stuks sushi en het was niet eens vers. Belachelijk!

Johann van der Woude
28 september 2021

Kwaliteit was zoals gewend prima. We hadden een nasi en bami bij het menu besteld maar kregen helaas 2 maal nasi. Bezorging was dit keer vroeger dan vooraf gemeld.

G Veenstra
28 september 2021

Het eten is overheerlijk, alleen duurde het anderhalf uur voor het eten bezorgd werd, en aan tafel ontdekten we dat de kroepoek niet meegeleverd was. Wel besteld dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Buijsen
26 september 2021
Marianne
26 september 2021

Daging smoor is fantastisch. Heb genoten. Pangsit goreng minder, te hard gebakken om lekker te vinden. Jongeman die bezorgde zeer vriendelijk.

Herman
24 september 2021

Zo als altijd alles weer perfect

Arthur Reijnen
23 september 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Hanneke
21 september 2021

Het was weer heerlijk, snel klaar en goed warm

Ans
19 september 2021

De sushi’s waren zoals altijd weer top!

Marjolein
19 september 2021

Was weer snel bezorgd en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
12 september 2021
christiena Meijer
12 september 2021

De vleesgerechten waren heerlijk en goed op temperatuur. De nasi, rijst en bami waren al behoorlijk afgekoeld toen de bestelling kwam. Gelukkig deed het niks af aan de smaak en hebben wij en onze verjaardagsvisite lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fritsma
11 september 2021

uitstekend en prima op tijd!!

D. De Velde Harsenhorst
11 september 2021

De bestelling was exact op tijd bezorgd. De bami pang pang 👍 y pang

Nienke
11 september 2021

Ik heb maar 9 stukjes sushi gekregen. Van alles drie ipv vijf en heb 21 euro betaald.

Willems
8 september 2021

Super lekker weer, voor ons geen andere Chinees meer

Hans
7 september 2021

Snel bezorgd en de sushi en kippensoep waren prima. In de kip loempia zat helaas geen kip. Voor het eerst een puntje van kritiek. Verder altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horstman
5 september 2021
Fam van den berg
1 september 2021

Was weer super heerlijk gegeten

Hans Vloedgraven
30 augustus 2021

Bestelling was prima op tijd en smaakte voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stadshagen
30 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Snel bezorgd en goed warm. Een aanrader !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buijsen
29 augustus 2021

Weer super lekker. En precies op tijd bezorgd.

H.E.Vels
28 augustus 2021

Het eten was niet warm genoeg en koelde jammer genoeg snel af.

Ria
28 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Richard
24 augustus 2021

Netjes optijd, lekker eten en een goede service. We komen hier al jaren.

Alexander
22 augustus 2021

Ondanks online bestelling helaas 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Mensen die binnenkwamen en ter plekke bestelden waren in de tussentijd al met hun gerecht vertrokken. Dit klopt niet. Het kan best druk zijn, maar dat is geen juiste service

Jac
21 augustus 2021

Zoals altijd goed

Esther
20 augustus 2021

Helaas bijna een uur te laat bezorgd , er achteraan moeten bellen en toen nog zeker een nog 15 minuten moeten wachten. Eten was goed maar vooral sushi erg klein en dus beetje weinig . Beetje jammer dus. Ben anders van ze gewend.

Sven Koerhuis
20 augustus 2021
Chantal
20 augustus 2021

Het was echt heel erg lekker! Porties waren alleen klein.

Willems
19 augustus 2021

Eten is goed, ruime porties en snel bezorgd. In vervolg gaan we hier bestellen.

Willy
15 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten en het was mooi op tijd super👍Volgende keer zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokhorst
15 augustus 2021

Was duidelijk onverzorgd en snel gedaan plus saus erin waar ik totaal niet tegen kan en een klein kind niet lustnormaal wordt dat apart gedaan was ook nog eens vochtig slordig in dr tasjes dit was een flinke tegenvaller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
14 augustus 2021

De sushi was deze keer een beetje kaal. Normaal gesproken zit er wasabi, soja saus, gember en eetstokjes bij de sushi. Dat was er nu niet. Misschien vergeten of hebben jullie dit geschrapt? Verder lekker en prima op tijd bezorgd. Gelukkig had ik zelf nog sojasaus in huis.

Hans Huisman
13 augustus 2021

Prima keuze, snelle levering en bezorging maken het compleet.

Claudia Overbeek
12 augustus 2021

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd stond het klaar!

Hans
10 augustus 2021

Te weinig saus bij de sushi, normaal altijd het dubbele. Verder prima als we gewend zijn. Zeker een aanrader en lekker snel bezorgd.

Anita ter Huerne
9 augustus 2021

Super goed en lekker gegeten en bezorging was precies op tijd! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
8 augustus 2021

Op tijd en altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meindert
7 augustus 2021

Snelle bezorging!

Rijers
6 augustus 2021

Prima bezorging mooi op tijd. Het eten was weer prima

John
5 augustus 2021

Het smaakt weer prima, had alleen wat warmer gemogen.

Vreetfabriek
2 augustus 2021

Altijd goed. Altijd snel. Altijd vriendelijk en ruimdenkend 👊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. de Waart
1 augustus 2021

Prettig om indicatie van bezorgtijd te krijgen en moment van onderwrg zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pieters
1 augustus 2021

erg teleurgesteld,loempia's waren niet krokant maar slap,over saté nog meer kwaad omdat bijna de hele beker met saté op de kop lag!

Edwin
30 juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Wolters
29 juli 2021

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Wim
25 juli 2021

Het eten was weer erg lekker en warm. Bestelling was alleen wel 15 minuten te vroeg

Uit de Bulten
24 juli 2021

Erg veel eten. Alleen niet echt een smaak er aan. Vorige keren was het beter.

Jac
23 juli 2021
JW
16 juli 2021
Anoniem
12 juli 2021

Heerlijke maaltijd als altijd aanrader 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 juli 2021

Ze waren bijna 30min te vroeg, kwam daardoor eigenlijk niet uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
11 juli 2021

Was erg lekker

Seine
10 juli 2021

Helaas was de bestelling niet wat we gewend waren. In plaats van dat in elke bakjes een verschillende gerechten zouden moeten zitten was het nu in alle bakjes het zelfde. Hopelijk is het de volgende keer weer als vanouds en dat dit een incident was.

Carin
9 juli 2021

Mooi op tijd ! En lekker !

Huizenga
8 juli 2021

In plaats van de bestelde bami kregen wij nasi bezorgd. Daarnaast wordt standaard eerder bezorgd dan gevraagd (ong 15 minuten) iets om rekening mee te houden.

Nieuwenhuis
7 juli 2021

Eten kwam zonder bericht 20 minuten te laat en ik had bij de rijsttafels 2 nasi en 2 bami besteld, maar kreeg 4x bami. Slordig, vooral als je voor bami en nasi extra moet betalen. Eten zelf was wel heel lekker

Karin
7 juli 2021

Het eten was super goed, iedereen heeft ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Kraake
5 juli 2021

Supersnel geleverd en heerlijk gegeten !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
4 juli 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging. Prima!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winny Lutam
4 juli 2021

Geleverd volgens opdracht, ruime overheerlijke en smakelijke gerechten. Exact op gewenste afleveringstijd bezorgd. Telefonische check op bestelling, wordt zeer gewaardeerd. Aanrader als (party)cateraar!

Harold
3 juli 2021

Smaakvol kwalitatief lekker eten en super snel en netjes bezorgd

Henny
30 juni 2021

Mooi optijd de bestelling geleverd, en het was super lekker. Dikke pluim.

Hans
29 juni 2021

Lekker, goede kwaliteit en snel bezorgd 👍

Jansen
28 juni 2021

Ben bang dat er iets niet helemaal goed gaat in de keuken. Foe Yong Hai zat helemaal onder de blauwe schimmel en is duidelijk niet vers/goed. Foto is evt beschikbaar en kan ik mailen. Laat maar weten, wij hebben alles weggegooid nadat we hier achter kwamen tijdens het eten. Heel onsmakelijk. Jammer

Jenny Vrieswijk
27 juni 2021

Het is erg jammer dat er voor de tweede keer geen Kroepoek en sambal bij was. . En het was 10 minuten te laat , dus niet erg warm meer. Er er zijn geen punten bij geschreven . Groet Jenny

Inge Bosch
26 juni 2021

Geweldig , heerlijk gegeten Bezorging was perfect Voor herhaling vatbaar

P.J.
25 juni 2021

Net als de vorige keren: makkelijk, lekker, netjes op tijd en niet te duur!

Buijsen
24 juni 2021

Was zeer goed.

Esh
21 juni 2021

Specifiek het tijdstip herhaald bij opmerkingen, maar alsnog 51 min te laat mijn bestelling gekregen en er kwam geen commentaar op, het is druk was het antwoord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lea
20 juni 2021

Bij het online invullen van de bestelling koos ik voor 17.50 uur. Toen ik onderweg was kreeg ik een mail dat het 18.15 ging worden. Uiteindelijk had ik om 18.30 nog geen eten gekregen dus ben gaan klagen. Na 3 kwartier wachten eindelijk mijn bestelling ontvangen. Eten smaakt goed, maar voor ons voortaan weer een andere Chinees.

Anita ter Huerne
20 juni 2021

Bijna een uur later dan de verwachte bezorgtijd ( die al laat was) jammer! Kan gebeuren natuurlijk maar laat het weten! Of biedt wat extraas aan! ( bijv, zakje kroepoek, flesje drinken of toetje of kortingsbon)!dit is een tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Je
19 juni 2021
Hanneke
19 juni 2021

3 gerechten besteld. We vonden het allemaal heerlijk en net zo belangrijk op tijd en warm bezorgd.

Ad
19 juni 2021
pieters
19 juni 2021

uitmuntend

Hans
17 juni 2021

Als altijd prima en lekker snel bezorgd. Een aanrader!

Jk
15 juni 2021

goed eten en houden aan afspraak Daarom 5sterren

Marieke
15 juni 2021

Exact op tijd en heerlijk eten! Zou wel fijn zijn als je ook een paar dagen vooruit kunt bestellen ipv alleen op de dag zelf.

Luijten
13 juni 2021

Super snelle levering van onze bestelling goed verzorgd en wij hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierre
12 juni 2021

Niets op aan te merken, gewoon goed en lekker👍

Willem-Jan
11 juni 2021

Helaas, 2e keer bestelling onvolledig. Dit keer geen kroepoek

Joke
11 juni 2021

Maaltijd thuis laten bezorgen. Keurig op tijd. Genoten met mijn gasten van de heerlijke gerechten.

Hans
6 juni 2021

Als altijd uitstekend. En lekker snel bezorgd. Klein puntje van kritiek; erg veel paprika in verhouding tot de portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
6 juni 2021

klaar op aangegeven tijd

Hollander
5 juni 2021

Heerlijk gegeten, het eten was helaas al wel aardig afgekoeld! Maar het was verder goed!

Jan
5 juni 2021

Het was heerlijk en op tijd

Inge
5 juni 2021

Dit keer goed gebakken loempia