Reviews from Minoyu Zwolle

Recent reviews

5.0
Anneke
3 July 2022

de pokebowl wordt geleverd zonder avocado terwijl dit wel op de website als ingrediënt staat vermeld. Bij aangeven in de zaak wordt gewoon gezegd dat de avocado er niet meer bij zit omdat mensen het toch niet willen. Rare reden en website klopt niet. Avocado hoort in pokebowl. Wel gekregen na vragen er om. Graag weer gewoon toevoegen voortaan of duidelijk vermelden.

Mel
3 July 2022

Altijd kwalitatief goed eten en vriendelijk personeel.

Hans
3 July 2022

Prima en lekker snel bezorgd.

R poot
1 July 2022
Eveline
28 June 2022

De loempia was deze keer niet zo top. Vulling alleen taugé en wat stukjes kip. Smaak niet heel bijzonder. Overige eten was goed. Bezorging top! Netjes verpakt, warm eten, snel, vriendelijk.

Gast
28 June 2022

1 gerecht niet gekregen en de smaak was deze keer niet lekker zijn we helaas niet gewend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
24 June 2022
Henk Jansen
20 June 2022

Het eten was, zoals gebruikelijk, weer voortreffelijk. Alleen was het te koud geworden. Mogelijk het resultaat van vele thuisbezorgingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bosman
20 June 2022

10minuten later gekregen, Vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

freddy pieters
19 June 2022

Uitstekende loempia's!!favoriet erbij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 June 2022
Jin van der Wal
19 June 2022

Bestelling was 40 min te laat bezorgd door Thuisbezorgd en daardoor lauw ook waren bakken met eten opgebroken en door elkaar geschud. Het is dat we super veel trek hadden anders hadden we het teruggestuurd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

christiena Meijer
19 June 2022

Fijn op tijd bezorgd, lekker warm en goed van smaak 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert Bloj
19 June 2022
Pietje puk
17 June 2022
May
15 June 2022
Guus
12 June 2022

Was erg lekker

Fred
11 June 2022
E beijer
9 June 2022

Was goed maar heb wel eens beter gehad korst van de loempia was erg donker

Erik
7 June 2022

We hadden gevraagd om bezorging om 18:00 uur. De bezorging kwam om 17:45 uur. Normaal denk je dan: fijn lekker snel! Maar als je al om 16:00 uur besteld dan heb je daar een reden voor.... De smaak en temperatuur was zoals altijd weer goed.

Wimvdv
5 June 2022

De 2 persoon rijsttafel was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van veen
4 June 2022

Perfect op tijd,eten grandioos, zoals altijd

Mulder
4 June 2022
Claudia
1 June 2022

Heerlijk eten We bestellen hier wel vaker

Richard poot
30 May 2022

Het eten was weer super lekker en het heel erg mooi op tijd die afgesproken was wij hebben geen verbeterpunten dus wij zijn super tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Schuite
27 May 2022

Het eten was erg lekker. Veel groente en vlees in het gerecht. Werd warm bezorgd.

Renate
26 May 2022

Heerlijke pokepowl. De Kerry is ook erg lekker. Stop met mensen laten betalen voor de iDeal betaling. Is niet nodig…

Alexander Setoebun
24 May 2022

Nou was weer super snel bezorgd en had weer heerlijk gesmaakt ! Top 👍

Willy Asperen van
23 May 2022

Waren weer tevreden😀

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
22 May 2022

Weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry Noordhof 2
19 May 2022

mooi op tijd

Janetta
15 May 2022

Lekker gegeten! En heel snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.A. Spruyt
11 May 2022

Lekkere loempia's. Rendang lekker, maar gericht op Europese smaak (Iets meer cabe rawit misschien?). Nasi Goreng past er goed bij.

Christina
9 May 2022

Het was heerlijk en het was eerder bezorgd dan het was gemaild !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kappert
9 May 2022

Het eten wat heerlijk. We misten alleen de saus bij de koe lo yuk en de pisang goreng. Ik heb er al over gebeld. Verder heel tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corné
8 May 2022

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk echt een top zaak dit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
8 May 2022
Claudia
6 May 2022
Evelien Doornwaard
4 May 2022

Doordat het op de fiets gebracht werd, was het eten niet erg warm meer. En het eten kwam een half uur later dan afgesproken.

Karin van Loo
3 May 2022

Ik had bami besteld maar kreeg nasi. Maar het smaakte prima hoor.

Laab
1 May 2022
Marloes
1 May 2022
Mirte
30 April 2022

Makkelijk te bestellen en super snel op kunnen halen. Top!!

Freddy pieters
30 April 2022

SUPER

Arjan
30 April 2022
Van Dongen
28 April 2022

27 april 2022 We bestelden Peking eend met groenten met extra informatie: wilden alleen bamboe, champignons en of paksoi. Meer niet. Maar in plaats daarvan kregen we een verscheidenheid aan groenten zonder groenten die we wilden.

Marjolijn
26 April 2022

Een kwartier te vroeg! Dus koud eten. Ik geef niet voor niets een tijdstip aan. Jammer!

Jettie Kamphof
26 April 2022

Prima geregeld allemaal. Eten lekker warm en echt heel lekker. Bezorging super op tijd. Aanrader...

Wimvdv
24 April 2022

Was weer erg lekker en op tijd gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

freddy pieters
22 April 2022

super lekker en mooi op tijd zoals altijd

A Stenekes
19 April 2022

De bestelling klopte niet. Binnen 10 minuten was de rest er en wat verkeerd was mochten we houden. 👍

Henk
18 April 2022
Hans
17 April 2022

Heerlijk en keurig op tijd! Dank jullie 😃

Tina
16 April 2022

Elke keer opnieuw lekker eten.

Lisa
11 April 2022
Sylvia
10 April 2022

Het eten is altijd goed en ruim op tijd bezorgd.

Zwollynaar
7 April 2022

Eten heerlijk zoals we gewend zijn. Snelle en vriendelijke bediening.

Hans
3 April 2022

Prima en keurig op tijd verzorgd!

Versteegh
3 April 2022

Bij het afhalen van de onze bestelling via de internetsite kwamen ze er na ruim een kwartier wachten er achter dat de bestelling nog helemaal niet was verwerkt. Uiteindelijk na ruim halfuur kregen we een portie kroepoek extra. Deze service ben ik niet gewend van Minoyu en ben hierdoor behoorlijk door teleurgesteld. Het eten was gelukkig wel weer prima.

Memelink
3 April 2022

Heerlijk eten, vlot bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
3 April 2022

Prima gegeten, bestelling was er sneller dan verwacht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Micha Smith
2 April 2022

We hadden veel verschillende soorten gerechten. Ik zou herleid gevonden hebben als er een naam van het gerecht bij gedaan zou zijn. Dan weet ik de volgende keer beter wat ik kan bestellen.

Koetsier
28 March 2022

Altijd zeer positief over Minoyu, lekker eten en altijd op tijd. Echter waren onze laatste twee ervaringen minder, er waren gerechten vergeten (dit hebben we zelf niet gemeld) we merken dat ze het heel druk hebben. Ondanks dat we het in de middag al online besteld hadden moesten we toch nog ruim een half uur wachten. Alsnog genoten van het eten.

Vos
27 March 2022

Het was weer heerlijk, maar wel jammer dat er een gerecht miste, de mini loempia’s…Minoyu maken jullie het bij onze volgende bestelling weer goed? ;-)

van de poll
27 March 2022

we waren in de overtuiging dat we bami met garnalen hadden besteld . maar we kregen zonder garnalen…

Agnes
26 March 2022

Lekker en snel, lekker snel!

Arjan
26 March 2022
Sandra
26 March 2022

Tomaten soep besteld. Was lekker en genoeg, bezorging goed

Monique
25 March 2022

Geweldig service. Top

Koopman
23 March 2022

Iets minder pittig😝😝

Paul van der Weg
22 March 2022
Gerrit
21 March 2022

Niks op aan te merken. Alles op tijd en prima kwaliteit

Dennis
14 March 2022

De tas eten werd mij goed aangegeven maar de bakjes met eten zaten 90 graden in de tas. De beker met sate was uitgelopen evenals het vocht van de tjap tjoy. Het papier en de tas was helemaal nat. Bezorger had het waarschijnlijk niet door. Erg vriendelijk en snel bezorgd.

Wimvdv
14 March 2022

Erg lekker en bezorging was ook snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
13 March 2022

Eten was heerlijk, alleen veel te veel. Bestel je volgens de site voor 4 personen terwijl je er met z’n 8e van kon eten

Hylke Sipma
10 March 2022
Peter
7 March 2022

Niks over op te merken. Het eten is goed en de bezorging was op tijd. Het eten was nog heel warm. De enige opmerking doen ik heb is dat je betaald voor de Ideal betaling, voor een bedrag boven de €25 vind ik dat belachelijk. Het is ook in het belang van de ontvanger, die tijd bespaard doordat er aan de deur niet meer betaald hoeft te worden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
6 March 2022
Joyce
6 March 2022

Op zich erg lekker eten, maar ik vind het eten (zeker de soep) wat aan de lauwe/koude kant.

Judith Heinrich
4 March 2022

Super lekkere sushi gegeten!

Rvan Beek
4 March 2022

Het was lekker en goed op tijd bezorgd.

René
2 March 2022

Het werd supersnel gebracht en de temperatuur was prima. De smaken waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Henny Neijenhuis
28 February 2022

Ik had een bijbetaling gedaan voor mihoen goring, het was er niet bij wel rijst 2x deze moest dus 1x jammer want mihoen goring vind ik juist zo lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Schippers
27 February 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op een bestelling en dan ook nog niet alles gekregen hebben voor wat is besteld en betaald. Je kan hier beter geen telefonische bestelling plaatsen. Men heeft de planning niet voor elkaar. Advies wil je bestellen ga dan afhalen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
26 February 2022
Rekers
24 February 2022

Heerlijk gegeten

Anoniem
22 February 2022
Smit
21 February 2022
Henk Jansen
16 February 2022

De loempia met babi pangang was weer uitstekend. Is een van onze favorieten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Plattel
13 February 2022

Ik zou graag mijn punten krijgen Verder super tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gijzen
13 February 2022

Ik bestel bami zonder prei. Dit is duidelijk vermeld bij het veld opmerkingen maar daar wordt niets mee gedaan. Wij ontvingen dus bami met prei. Belangrijke top lees de opmerkingen, heeft dat veldt geen functie haal hem dan weg.

Jettie Kamphof
8 February 2022

Mooi op tijd, lekker warm eten en het smaakte prima!!

Koning
8 February 2022

Heerlijke loempia’s speciaal deze bestellen wij met regelmaat

dijkstra
6 February 2022

erg hoge prijs en niet alles proeft even vers

Jessica
6 February 2022

Heerlijk gevuld

Kraijer@home.nl
4 February 2022

Altijd goed en lekker eten

Winny
3 February 2022

Top: prijs/kwaliteit: prima. Snelle levering, warm en toch krak-verse groente en mals vlees. Zoals besteld.

H.nuyen
3 February 2022

Lekker gegeten, altijd constante goede kwaliteit…

Anoniem
3 February 2022

Snelle bezorging en goede porties! Jammer dat er geen saus bij de cha sieuw zit.. beetje droog.

Lubbers H.W.S
2 February 2022

Zeer goed net als altijd goed op tijd en het eten goed op smaak 10+

Lora
31 January 2022
Danielle
30 January 2022

Lekker, veel, op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Visscher
30 January 2022
Niet belangrijk
30 January 2022
Wallinga
29 January 2022

Lekker eten, goed warm, ook na 15 min. rijden.

Van Beek
26 January 2022

Het was weer fantastisch, voor meneer de eigenaar je bent een vrolijke kerel. En een ongelooflijke harde werker. Onze telefoon ervaring is dat je erg kort af bent gebruik je vrolijke instellingen om het gesprek voor de andre kant als positief te ontvangen.

JP
25 January 2022

Meestal zijn we erg tevreden. Vandaag waren meerdere sushi iets te plakkerig en was het zwarte omhulsel iets te taai

Hans
23 January 2022

Heerlijk en Top op afgesproken tijdstip kloar 😋👍

Devin
23 January 2022
Arjan
23 January 2022

Was lekker en precies op de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R van veen
22 January 2022

1 woord...TOP!

janet
17 January 2022

HEERLIJK gegeten, de bestelling werd op tijd bezorgd, zag er goed uit en ruim voldoende voor 3 personen (we hadden combi voor 2personen besteld). Dit doen we nog eens!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christineke de With
16 January 2022

Maaltijd was goed heet/warm bij aankomst en heerlijk smaakvol!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans Beumer
16 January 2022

Prima eten en op afgesproken tijd klaar. Vriendelijke afhandeling.

Gera van der Lee
16 January 2022

Het eten zag er keurig verzorgd uit en de smaak was super. We hebben er heerlijk van gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P. Groten
14 January 2022

Pokebowl, prijs kwaliteit verhouding. Weinig zalm of tuna verhouding, veel rijst. Mais en wortel ( niet smaakvol) graag vervangen door mango en avocado. Te duur voor wat je krijgt.

Chantal
13 January 2022

Snel en heerlijke gerechten!

Hans ruiken
10 January 2022

Prima kwaliteit en levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lora
9 January 2022

Alles was naar wens!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Jonas
9 January 2022

Was weer heel lekker, top kwaliteit

Koster
6 January 2022

We hebben Babi pangang, Koe loe yok, Tjap tjoy, Kip kerry, Bami besteld. Dit alles was van een goede kwaliteit. Knapperig vlees en malse kip. Goede temperatuur. Erg aan te raden.

Keijers
4 January 2022

Het eten was koud erg jammer

Ijzerman
3 January 2022

Eten was goed, smaakte prima! Er waren 2 dingen vergeten bij de bestelling, bij het bellen hierover gaf Minoyu aan dat ze het meteen zouden brengen, dit is snel gedaan! Top!

Coppens
3 January 2022

Dame aan de telefoon kan wel lesje gastvrijheid gebruiken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia Springer
2 January 2021

Bezorgkosten en € 0,10 voor plastic tasje dat heb je bij Taste the Joy niet. Bij Kwalitaria ook niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nynke
2 January 2021

Goed eten en vriendelijk personeel

Westerop
2 January 2021

Was weer heerlijk. Visite was ook erg tevreden. Wel jammer dat je met bezorgen niet mee kunt doen met sparen

MvE
1 January 2021

Derde keer wat laten bezorgen, drie keer was de bestelling niet compleet. Weer achteraan gebeld. Te woord gestaan door een onaardige dame, uiteindelijk wel opgelost.

Willy van Asperen
31 December 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld en is erg lekker volgende keer weer👍👍👍👍

Esther
30 December 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging.

Esther Verdonk
29 December 2021

Lekker gegeten en mooi op tijd geleverd, heel tevreden!

Jeroen Hoekzema
29 December 2021

Jammer als je betaald voor kroepoek en het er niet bij zit. En ik spaar normaal gesproken bij Minoyu maar die punten mis ik nu ook?

Linda Schrader-Potgieter
27 December 2021

Zoals verwacht heerlijk eten, vooral erg verrast door de kerstboxen, en een goede bezorgservice!

Joop Eilander
27 December 2021
TK
26 December 2021

Bestelling op 2e Kerstdag. Afhaaltijd op de website bleek niet te kloppen, maar daar werd direct netjes over gebeld. Onze loempiaatjes en een portie sushi waren vergeten en de frietjes voor de kids nogal aan de doorbakken kant, maar verder alles goed warm en smakelijk. Kroepoek en cassave aan overvloed!

Koster
26 December 2021

Prima eten, nette bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
26 December 2021

De bezorger was heel vriendelijke

Kleinherenbrink
26 December 2021

Voor eerste kerstdag Chinees besteld. Vriendelijke, jonge bezorger aan de deur. Het eten werd op tijd bezorgd. Niet alle gerechten waren goed warm. Ook misten wij de Chinese garnalen (Chinese rijsttafel). Eten was verder goed van smaak.

Xxx
26 December 2021
Inge
25 December 2021

Heerlijk eten en zoals altijd op tijd en vriendelijk bezorgd.

Brian Lokhorst
25 December 2021

Het was heerlijk! Meer dan genoeg en de kwaliteit was top.

Willy van Asperen
25 December 2021

Op tijd geleverd en we hebben weer heerlijk gegeten👍👍👍👍

Albertina
25 December 2021

Super snel bezorgd en was heel erg lekker

R.Onkenhout
25 December 2021

Ook vanavond weer super, zoals altijd.

Richard S
23 December 2021

Zoals gewoonlijk weer super..! Echt een aanrader.!

Maurits
23 December 2021

Het was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

H. Bosch
23 December 2021

Perfect

Jasmijn
22 December 2021
van Leussen
21 December 2021

De snelheid tussen bestellen en leveren stellen wij zeer op prijs. En het eten is altijd heerlijk

Dik de Velde Harsenhorst
18 December 2021

Bezorging en eten was prima. Alleen prijs is gestegen.

Bjorn
16 December 2021
Gertine Kroes
15 December 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Kregen alleen rijst ipv nasi wat we besteld hadden, verder prima

Patricia Selles
14 December 2021

Het was weer super lekker!!

Henk Jansen
14 December 2021

Alles smaakte weer uitstekend. Vriendelijke bezorger. Alleen was deze keer één doosje met loempia ondersteboven in de plastic tas gekomen. Werd knoeiboel met openmaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.H.A. de Roos
14 December 2021

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk en keurig verzorgd qua verpakking. Voor herhaling vatbaar.

Hans Ruiken
12 December 2021

De pekingeend was erg droog Bami was niet heel erg warm, Verder prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans Beumer
12 December 2021

Lekker gegeten,prima. Heel tevreden, en op tijd klaar.

Frank
11 December 2021
Jasper
11 December 2021

Lekker gegeten!

Jac
8 December 2021

Het was weer zeer goed

Lora
8 December 2021
MK
7 December 2021

Was weer heerlijk en snel geleverd.

Hans
7 December 2021

Prima, heerlijk eten en snel bezorgd.

CJ
6 December 2021

Het was lekker en netjes optijd bezorgt

S.
6 December 2021

Ik had besteld en kon een tijd ingeven hoe laat ik het bezorgd wilde hebben. Echter nadat ik al betaald had werd de tijd veranderd naar later. Dat vond ik jammer, verder was het eten en het bezorgen perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonnenberg
5 December 2021

Netjes op tijd bezorgd. Eten was goed warm en smaakte lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
5 December 2021

Snelle bezorging.. beetje te snel. We kregen een mailtje dat 17.25 het eten bezorgd zou worden. Het was er al om 16.55. Fijn dat het zo snel kan maar in een half uur kan je nog veel doen. Toedeloe

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiebe
5 December 2021

Lekker eten voor een goede prijs en precies op tijd gebracht!

van der Woude
5 December 2021

Het eten was weer verrukkelijk!!

Marco van Eijk
5 December 2021

Bestelling was mooi op tijd en het eten was heerlijk!!

Edwin Ligtmans
5 December 2021

Beetje jammer dat de bijbestelde kroepoek nu voor de 2e keer achtereen niet erbij zat.

Carlijn
3 December 2021

De kroepoek zat er niet bij! En alles mocht wel wat warmer. Smaak was prima.

M Hessels
2 December 2021

Prima alles!

Bea Liefers
1 December 2021

Wij hebben heerlijk gegeten 👍

Frouwkje Assen
29 November 2021
Creemers
28 November 2021

Snelle bezorging. Lekker eten.

Nijboer
28 November 2021

En weer was de bestelling niet compleet. Bami geleverd ipv nassi. Deze werd snel nagebracht maar de rest van het eten begon al lauw te worden en moest in de magnetron opgewarmd worden. Is niet de 1e x. Bezorgers kunnen er niets aan doen en eten was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerdo
27 November 2021
Marleen van Mier
26 November 2021

Heerlijk gegeten! En het 2-persoonsmenu is een prachtig concept. Leuk om samen een hele rijsttafel met verschillende gerechten te eten. Enig minpuntje is dat we bij “zo snel mogelijk bezorgen” een uur en driekwartier hebben moeten wachten op een vrijdagavond (ook een half uur later dan de opgegeven tijdsindicatie die per mail werd gestuurd).

Anke
25 November 2021

De sushi smaakte heerlijk en vlot bezorgd! Zeer tevreden.

Noppie
25 November 2021

Weer erg lekker

Natalie
23 November 2021

Super lekker eten zoals altijd. Vooral de sushi is toppppp!

freddy pieters
23 November 2021

SUPER!!!

Sema Kartal
21 November 2021

Altijd weer een genot! Zowel in het restaurant alsook thuisbezorgd, de lekkerste sushi in de omgeving

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berry Mulder
21 November 2021

Hadden kip loempia’s met ajam Pangang. De saus zat echter niet op de loempia maar in de zak. Saus is uit de bakjes gelopen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin van der Linden
15 November 2021
Ans Beumer
14 November 2021

Compliment voor het eten en de snelle bereiding.

Maja Dijkstra
14 November 2021

Keurig op tijd bezorgd . Goede kwaliteit eten en lekker warm .Bedankt.

De buurman (kristian)
14 November 2021

Wij bestellen ons eten al jaren bij Minoyu. Uitgebreide menukaart, goeie service, vriendelijk personeel maar vooral heerlijk eten. Dat is waar Minoyu voor staat. Nu met de gedeeltelijke lock-down weer in het vooruitzicht zou ik zeggen .. bestellen! ,😀

Hans
14 November 2021

Lekkere sushi, pokebowl en varkenshaas in zwarte bonen saus met daarbij de aanbieding met Chinese mie. Was heerlijk en op tijd bezorgd.

Zomer
13 November 2021

Sambal ontbrak terwijl dit in het opmerkingenveld was aangegeven. De saus zat niet meer in de menu’s maar lag erbuiten. Loempia’s geheel doordrenkt in de saus. We zijn anders gewend van Minogue!

J.van.Eerbeek
11 November 2021

Kwaliteit en bezorging waren Prima! Maar we kregen niet de bestelde tjap tjoy, maar een rundvleesgerecht (daar hadden we er al 2 van besteld).Erg jammer en niet conform de bestelling.

Miranda Sloots
10 November 2021

Was weer heerlijk als gewoonlijk! Wel zou het mooi zijn als je van alles evenredig veel hebt. Met een gezin van 5 hiervan gegeten. Dan is het leuk als iedereen hetzelfde heeft!

Willy
7 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
3 November 2021

Eten was weer erg lekker en netjes op tijd bezorgt

Bea
1 November 2021

Wat ik jammer vind is dat de punten er niet meer bijgeteld worden als het wordt bezorgd. Terwijl we gewoon voor de bezorging betalen. Verder is het eten voortreffelijk zoals altijd. Groetjes Bea

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce tent
30 October 2021

Superlekker… favo van onze kids

Judith
28 October 2021

Heerlijk gegeten Goede kwaliteit Snelle bezorging Voor herhaling vatbaar

Hans
26 October 2021

Keurig en op tijd verzorgd!

Martina
26 October 2021
P.J. Mol
25 October 2021

Correcte bezorging. Kwaliteit: uitstekend. Verdient een volgende bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

dunnink
25 October 2021

prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

xloraax
24 October 2021
Y.
24 October 2021
J.
21 October 2021

Het was weer verrassen lekker en gevarieerd.

Chris en Wil
21 October 2021

t Was weer perfect!

Ger
20 October 2021

organisatie, menu, app en bezorging : top Kwaliteit : droevig ....!

Philadelphia
19 October 2021
AVB
17 October 2021

Snelle bezorging, warm en uitstekende kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lianne
17 October 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
17 October 2021

Heerlijk gegeten , en mooi op tijd . Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
12 October 2021

Het eten was goed ,warm en lekker

Jeroen
11 October 2021

Het was weer heerlijk maar graag de volgende keer de saté niet op de kop in de zak

pieters
10 October 2021

SUPER!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
10 October 2021

Was weer erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgt. Alleen bekertje met de saté was ingedeukt waardoor deze is gaan lekken.

Fam. Pot
6 October 2021

Snel en lekker

Snippe
4 October 2021

Prima eten en mooi op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P.J.
4 October 2021

Net als vorige keren heerlijk gegeten van de maaltijd die we vrij laat bestelden maar die toch nog snel werd gebracht. Absolute aanrader als je onverwachts bezoek krijgt of geen zin hebt inkoken ;-)

Marjan Dekker
3 October 2021

Heerlijk om op deze manier je avond eten te krijgen

GAK
2 October 2021
Hans
2 October 2021

Was weer prima en lekker snel bezorgd.

Wil
1 October 2021

Prima in orde. Heerlijk!!!

Serkan Gozmen
30 September 2021

52,- euro betaald voor 24 stuks sushi en het was niet eens vers. Belachelijk!

Johann van der Woude
28 September 2021

Kwaliteit was zoals gewend prima. We hadden een nasi en bami bij het menu besteld maar kregen helaas 2 maal nasi. Bezorging was dit keer vroeger dan vooraf gemeld.

G Veenstra
28 September 2021

Het eten is overheerlijk, alleen duurde het anderhalf uur voor het eten bezorgd werd, en aan tafel ontdekten we dat de kroepoek niet meegeleverd was. Wel besteld dus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Buijsen
26 September 2021
Marianne
26 September 2021

Daging smoor is fantastisch. Heb genoten. Pangsit goreng minder, te hard gebakken om lekker te vinden. Jongeman die bezorgde zeer vriendelijk.

Herman
24 September 2021

Zo als altijd alles weer perfect

Arthur Reijnen
23 September 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Hanneke
21 September 2021

Het was weer heerlijk, snel klaar en goed warm

Ans
19 September 2021

De sushi’s waren zoals altijd weer top!

Marjolein
19 September 2021

Was weer snel bezorgd en smaakte goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
12 September 2021
christiena Meijer
12 September 2021

De vleesgerechten waren heerlijk en goed op temperatuur. De nasi, rijst en bami waren al behoorlijk afgekoeld toen de bestelling kwam. Gelukkig deed het niks af aan de smaak en hebben wij en onze verjaardagsvisite lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

fritsma
11 September 2021

uitstekend en prima op tijd!!

D. De Velde Harsenhorst
11 September 2021

De bestelling was exact op tijd bezorgd. De bami pang pang 👍 y pang

Nienke
11 September 2021

Ik heb maar 9 stukjes sushi gekregen. Van alles drie ipv vijf en heb 21 euro betaald.

Willems
8 September 2021

Super lekker weer, voor ons geen andere Chinees meer

Hans
7 September 2021

Snel bezorgd en de sushi en kippensoep waren prima. In de kip loempia zat helaas geen kip. Voor het eerst een puntje van kritiek. Verder altijd prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Horstman
5 September 2021
Fam van den berg
1 September 2021

Was weer super heerlijk gegeten

Hans Vloedgraven
30 August 2021

Bestelling was prima op tijd en smaakte voortreffelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stadshagen
30 August 2021

Het eten was heerlijk. Snel bezorgd en goed warm. Een aanrader !!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Buijsen
29 August 2021

Weer super lekker. En precies op tijd bezorgd.

H.E.Vels
28 August 2021

Het eten was niet warm genoeg en koelde jammer genoeg snel af.

Ria
28 August 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Richard
24 August 2021

Netjes optijd, lekker eten en een goede service. We komen hier al jaren.

Alexander
22 August 2021

Ondanks online bestelling helaas 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Mensen die binnenkwamen en ter plekke bestelden waren in de tussentijd al met hun gerecht vertrokken. Dit klopt niet. Het kan best druk zijn, maar dat is geen juiste service

Jac
21 August 2021

Zoals altijd goed

Esther
20 August 2021

Helaas bijna een uur te laat bezorgd , er achteraan moeten bellen en toen nog zeker een nog 15 minuten moeten wachten. Eten was goed maar vooral sushi erg klein en dus beetje weinig . Beetje jammer dus. Ben anders van ze gewend.

Sven Koerhuis
20 August 2021
Chantal
20 August 2021

Het was echt heel erg lekker! Porties waren alleen klein.

Willems
19 August 2021

Eten is goed, ruime porties en snel bezorgd. In vervolg gaan we hier bestellen.

Willy
15 August 2021

We hebben heerlijk gegeten en het was mooi op tijd super👍Volgende keer zeker weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bokhorst
15 August 2021

Was duidelijk onverzorgd en snel gedaan plus saus erin waar ik totaal niet tegen kan en een klein kind niet lustnormaal wordt dat apart gedaan was ook nog eens vochtig slordig in dr tasjes dit was een flinke tegenvaller

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie
14 August 2021

De sushi was deze keer een beetje kaal. Normaal gesproken zit er wasabi, soja saus, gember en eetstokjes bij de sushi. Dat was er nu niet. Misschien vergeten of hebben jullie dit geschrapt? Verder lekker en prima op tijd bezorgd. Gelukkig had ik zelf nog sojasaus in huis.

Hans Huisman
13 August 2021

Prima keuze, snelle levering en bezorging maken het compleet.

Claudia Overbeek
12 August 2021

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd stond het klaar!

Hans
10 August 2021

Te weinig saus bij de sushi, normaal altijd het dubbele. Verder prima als we gewend zijn. Zeker een aanrader en lekker snel bezorgd.

Anita ter Huerne
9 August 2021

Super goed en lekker gegeten en bezorging was precies op tijd! Complimenten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
8 August 2021

Op tijd en altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meindert
7 August 2021

Snelle bezorging!

Rijers
6 August 2021

Prima bezorging mooi op tijd. Het eten was weer prima

John
5 August 2021

Het smaakt weer prima, had alleen wat warmer gemogen.

Vreetfabriek
2 August 2021

Altijd goed. Altijd snel. Altijd vriendelijk en ruimdenkend 👊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G. de Waart
1 August 2021

Prettig om indicatie van bezorgtijd te krijgen en moment van onderwrg zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

pieters
1 August 2021

erg teleurgesteld,loempia's waren niet krokant maar slap,over saté nog meer kwaad omdat bijna de hele beker met saté op de kop lag!

Edwin
30 July 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Wolters
29 July 2021

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Wim
25 July 2021

Het eten was weer erg lekker en warm. Bestelling was alleen wel 15 minuten te vroeg

Uit de Bulten
24 July 2021

Erg veel eten. Alleen niet echt een smaak er aan. Vorige keren was het beter.

Jac
23 July 2021
JW
16 July 2021
Anoniem
12 July 2021

Heerlijke maaltijd als altijd aanrader 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
11 July 2021

Ze waren bijna 30min te vroeg, kwam daardoor eigenlijk niet uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
11 July 2021

Was erg lekker

Seine
10 July 2021

Helaas was de bestelling niet wat we gewend waren. In plaats van dat in elke bakjes een verschillende gerechten zouden moeten zitten was het nu in alle bakjes het zelfde. Hopelijk is het de volgende keer weer als vanouds en dat dit een incident was.

Carin
9 July 2021

Mooi op tijd ! En lekker !

Huizenga
8 July 2021

In plaats van de bestelde bami kregen wij nasi bezorgd. Daarnaast wordt standaard eerder bezorgd dan gevraagd (ong 15 minuten) iets om rekening mee te houden.

Nieuwenhuis
7 July 2021

Eten kwam zonder bericht 20 minuten te laat en ik had bij de rijsttafels 2 nasi en 2 bami besteld, maar kreeg 4x bami. Slordig, vooral als je voor bami en nasi extra moet betalen. Eten zelf was wel heel lekker

Karin
7 July 2021

Het eten was super goed, iedereen heeft ervan genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Kraake
5 July 2021

Supersnel geleverd en heerlijk gegeten !!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
4 July 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging. Prima!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.